AJSO Concertreis naar Malta

De reiscommissie zoekt crewleden

De concertreis naar Malta vindt plaats van dinsdag 19 juli tot en met dinsdag 26 juli 2022.  Vanzelfsprekend moeten daarbij voorbehouden worden gemaakt omdat het coronavirus misschien weer spelbreker kan zijn. We blijven echter optimistisch en gaan door met het uitwerken van de reis.

Voor meer informatie over de reis en de concerten, verwijzen wij naar de eerste twee brieven die de muzikanten ook hebben ontvangen van januari en februari 2022.

Om de 75 orkestleden een mooie reis te bezorgen, moet vooraf en ter plekke veel geregeld worden. De reiscommissie zoekt daarvoor crewleden; mensen die ter plekke de handen uit de mouwen steken, groepsactiviteiten coordineren, zaken onderling afstemmen en (minderjarige) orkestleden begeleiden. Daarnaast is er natuurlijk ook tijd om te ontspannen en te genieten van het mooie eiland. Voor meer informatie is de reiscommissie bereikbaar. Er wordt ook een bijeenkomst voor de voltallige crew georganiseerd. 

Iedereen die geen instrument speelt in het orkest maar wel mee gaat met de groepsreis, vragen wij om zich in te schrijven. Dit is nodig om het aantal stoelen in het vliegtuig en in de bussen te reserveren, voor de indeling van de hotelkamers en om te bekijken of er voldoende extra 'handen' zijn om de reis soepel te laten verlopen. 

Wij vragen alle crewleden die meegaan met de reis om een gedragscode te tekenen. Deze is te vinden op onze website. De reiskosten en aanbetaling van 100 euro geldt ook bij aanmelding als crewlid.

Omdat bovenstaande informatie wellicht consequenties heeft voor jouw deelname aan de reis, willen we nu graag weten of je de intentie hebt om mee te gaan. Ook als je afziet van deelname dan horen wij dat graag.  

Met vriendelijke groet,

De Reiscommissie

Klik hier om te zien hoe het werkt en sponsor gratis het AJSO

Privacy reglement & disclaimer

Wil je ons volgen op social media?

Aanmelden voor nieuwsbrief

Op onregelmatige basis informeren we u over onze activiteiten

Contact

Secretariaat Stichting AJSO
Contactformulier

© 2024 Stichting AJSO

Realisatie website: StudioDubbel