De strijkersklas

Voor de allerjongsten

Welkom bij de AJSO Strijkersklas. De Strijkersklas is een ensemble voor jonge violisten en cellisten van 6-9 jaar, die minimaal één jaar les hebben.

Onder leiding van een strijkdocent leren de kinderen al op jonge leeftijd samenspelen en worden ze voorbereid op het spelen in een groot orkest. Door het spelen van eenvoudige liedjes ontdekken de kinderen hoe leuk het is om samen te spelen.

De Strijkersklas geeft twee keer per jaar een concert waarbij ze laten horen wat ze geleerd hebben.

Zou je het leuk vinden om een keer mee te spelen? Je bent van harte welkom om een repetitie bij te wonen!

Contactformulier Strijkersklas.

De Dirigent

Harry Vogel (1958)

De leiding over de Strijkersklas is in handen van dirigent en viooldocent Harry Vogel. Met dezelfde toewijding en bevlogenheid waarmee hij zijn leerlingen enthousiast weet te maken voor de viool,

helpt hij de kinderen van het jongste orkest van de Stichting bij hun eerste stappen in een ensemble.

Repetitie informatie

KAF Esplanade 10 Almere

Klik hier om te zien hoe het werkt en sponsor gratis het AJSO.

Wil je ons volgen op Facebook of YouTube?

Op onregelmatige basis informeren we u over onze activiteiten.