Het AJSO Trombone Trio stelt zich voor!

Het AJSO Trombone Trio is in 2018 gevormd door drie trombonisten van het voormalig AJSO Theaterorkest. Samen treden zij op bij de meest uiteenlopende gelegenheden. Zo verzorgden zij o.a. afwisselende intermezzi tijdens een concert van het Flevo’s Mannenkoor uit Dronten en speelden zij bij het afscheid van een topambtenaar in de raadszaal van het Almeerse stadhuis. De trombonisten spelen in de meest uiteenlopende stijlen. Van klassieke muziek tot jazz en ook muziek uit films en musicals. Bovendien is het mogelijk om arrangementen op maat te laten maken.

Het AJSO Trombone Trio bestaat momenteel uit:

  • Berend van Gurp
  • Fabian Vos
  • Daan Welle

Heeft u interesse in een optreden van het trio? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor vragen of boekingen! Klik hier.

Daan Welle

Daan Welle studeerde kort trombone aan het Conservatorium van Amsterdam en voltooide hier later de bachelor docent muziek en een contractstudie orkestdirectie. Bij het AJSO Trombone Trio zorgt Daan voor de prachtige arrangementen.

Fabian Vos

Fabian Vos haalde zijn bachelor trombone bij Codarts Rotterdam en is op dit moment bezig om aan hetzelfde conservatorium zijn master af te ronden. Bij het AJSO Trombone Trio is Fabian de man die alles kan. Zet een partij voor zijn neus en hij speelt het.

Berend van Gurp

Berend van Gurp is op dit moment bezig met de bachelor bastrombone bij Codarts Rotterdam. Bij het AJSO Trombone Trio legt Berend het fundament voor elk muziekstuk. Zijn zwoele basklanken zijn onmisbaar bij onze optredens.

Klik hier om te zien hoe het werkt en sponsor gratis het AJSO

Privacy reglement & disclaimer

Wil je ons volgen op social media?

Aanmelden voor nieuwsbrief

Op onregelmatige basis informeren we u over onze activiteiten

Contact

Secretariaat Stichting AJSO
Contactformulier

© 2024 Stichting AJSO

Realisatie website: StudioDubbel