Audities

Elk jaar houden wij audities voor het AJSO. In onze agenda zie je wanneer de volgende auditiemogelijkheid is.

Ben je 14 jaar of ouder en wil je auditie doen, meld je dan aan via dit formulier.

Voor de auditie krijg je een verplicht werk toegestuurd van de orkestpartij voor jouw instrument. Ook willen we graag een stuk naar keuze horen en een toonladder. Het verplichte werk en de eisen krijg je na aanmelding toegestuurd. De audities worden afgenomen door de dirigenten Hans Welle en Daan Welle en een muziekdocent. De locatie wordt in overleg bepaald.

Als blijkt dat je nog niet het vereiste niveau hebt voor het AJSO, dan kun je wellicht terecht in een van onze opleidingsorkesten. Daar kun je je ook voor inschrijven zonder auditie te doen.

Meld je aan voor de audities!

Klik hier om te zien hoe het werkt en sponsor gratis het AJSO

Wil je ons volgen op social media?

Op onregelmatige basis informeren we u over onze activiteiten