Audities

Elk jaar houden wij audities voor het AJSO-toporkest. In onze agenda zie je waneer de volgende auditiemogelijkheid is.

Ben je 14 jaar of ouder en wil je auditie doen, meld je dan aan via dit formulier.

Voor de auditie krijg je een verplicht werk toegestuurd van de orkestpartij voor jouw instrument. Ook willen we graag een stuk naar keuze horen en een toonladder over twee octaven. Het verplichte werk krijg je na aanmelding toegestuurd. De audities worden afgenomen door dirigent Hans Welle en een muziekdocent. De locatie wordt in overleg bepaald.

Als blijkt dat je nog niet het vereiste niveau hebt voor het AJSO, dan kun je wellicht terecht in een van onze opleidingsorkesten. Daar kun je na de zomervakantie bijna altijd gewoon aanschuiven.

Meld je aan voor de audities!

Klik hier om te zien hoe het werkt en sponsor gratis het AJSO

Wil je ons volgen op Facebook of Youtube?

Op onregelmatige basis informeren we u over onze activiteiten