AJSO Juniororkest studieweekend

5 maart - 6 maart 2022 - StayOkay  in Soest

Aanmeldformulier

Het studieweekend begint op zaterdag 5 maart 2022 om 9:30 uur en is zondagmiddag 6 maart 2022 rond 16:00 uur afgelopen.

We gaan met eigen vervoer, dus carpoolen is handig. Voor de organisatie van dit weekend hebben we een aantal gegevens nodig in verband met het eten, het vervoer en eventueel andere bijzonderheden.

Stichting AJSO betaalt een groot deel van de kosten, maar er is ook een eigen bijdrage van €60,- per orkestlid. Als u betaalt voor 2 februari 2022 dan krijgt u een vroeg-boek-korting van € 5,- en hoeft u dus maar €55,- over te maken ( NL17 RABO 0142282162, t.n.v. Stichting AJSO 0.v.v. 'Naam lid + studieweekend Juniororkest 2022'). Komt uw betaling later binnen dan is deze korting niet meer geldig. Mochten de kosten een belemmering vormen om mee te kunnen dan gaan we graag overleggen om dat op te lossen want we willen iedereen er graag bij hebben.

Heeft u nog vragen? Mail dan naar: juniororkest@ajso.nl

Vervoer extra plekken?
Geen extra plek