Media

De winnaars van de AJSO Muziekchallenge

3 mei 2021

Om in deze gekke (corona)tijden toch creatief bezig te zijn, hebben we een AJSO Muziekchallenge gehouden. De dirigenten Hans en Daan en onze bekende Almeerder, zanger Ruben Anthony, hebben alle inzendingen beoordeeld en de winnaars gekozen. De prijswinnaars en een paar eervolle vermeldingen zijn achter elkaar gezet in deze leuke video's.  

Leden van het AJSO spelen: van een afstand (deel 3)

23 maart 2021

De dirigenten Hans, Daan en Harry hebben een laatste versie van het drieluik 'Van een afstand' gecomponeerd en de muzikanten van Stichting AJSO hebben thuis weer een filmpje opgenomen. Wij hopen snel weer samen te kunnen repeteren en u live bij één van onze concerten te verwelkomen.

Leden van het AJSO spelen: van een afstand (deel 2)

7 juli 2020

Voor de tweede keer hebben de muzikanten van Stichting AJSO thuis een filmpje opgenomen. Het was een leuke uitdaging om op deze manier muziek te maken, maar we hebben vooral heel veel zin om na de zomervakantie weer in dezelfde ruimte muziek te maken.  

Leden van het AJSO spelen: van een afstand (deel 1)

6 juni 2020

Door de coronacrisis kon ons jaarlijks slotconcert helaas niet doorgaan. Om toch 'samen' muziek te kunnen maken heeft dirigent Daan Welle een stuk gecomponeerd genaamd 'Van een afstand'. 90 muzikanten van Stichting AJSO hebben thuis een filmpje opgenomen. Vervolgens zijn AJSO-orkestlid Lisa van Kampen en Daan aan de slag gegaan om alle filmpjes samen te voegen. 

Leden van het AJSO spelen: Het Wilhelmus

Koningsdag 2020

Tijdens Koningsdag 2020 speelden leden van het AJSO het Wilhelmus.

Be our guest

9 februari 2020

Het AJSO Toporkest is voor dit matineeconcert een samenwerking aangegaan met het Groot Concertkoor Amsterdam. Ruim 150 musici en koorleden voerden diverse klassieke werken uit én het aanstekelijke Be Our Guest uit de Disneyfilm Beauty and the Beast.  Musici en koorleden stonden onder leiding van de dirigenten Hans Welle en Enrique López-Cortón.

AJSO Nieuwsbrief

December 2020

Lees hier onze laatste nieuwsbrief. Wilt u onze nieuwsbrief voortaan persoonlijk ontvangen, onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden.

Klik hier om te zien hoe het werkt en sponsor gratis het AJSO

Privacy reglement & disclaimer

Wil je ons volgen op Facebook of Youtube?

Aanmelden voor nieuwsbrief

Op onregelmatige basis informeren we u over onze activiteiten

Contact

Secretariaat Stichting AJSO
Ananasstraat 16
1326 GH Almere
Contactformulier

© 2021 Stichting AJSO

Realisatie website: StudioDubbel