DE WASSERETTE DE MUSICAL

Zondag 15 juni 15.00-16.30u

Gratis spektakel op de Markt in Almere Haven met o.a. het Almeers Jeugd Symfonie Orkest

Twee jaar geleden kwamen Koos en Yfon vanuit Amsterdam naar Almere om aan de Kerkgracht een wasserette mét Airbnb te runnen. Zijn hun dromen voor het centrum van Haven uitgekomen?

Komt het zien en maak het mee tijdens het gratis spektakel op de Markt met het voltallige Almeers Jeugd Symfonie Orkest, het koor TOP-Almere en gasten uit De Wasserette. De gemeente is alvast begonnen om het plein klaar te maken voor dit feest en haalt de zieke kastanjes en de visgraatbestrating vast weg. Tijd dus voor Koos, Yfon, het AJSO en hun gasten om een spectaculair feessie te bouwen!

Met: AJSO, TOP-Almere, Rogier Schippers, Huug van Tienhoven en Almeerse talenten
Regie: Kees Scholten
Vormgeving: Tessa Verbei

De Wasserette de Musical is een productie van Corrosia Theater, Expo & Film in samenwerking met Volksoperahuis en met steun van BankGiro Loterij Fonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland, Cultuurfonds Almere, de nieuwe bibliotheek, De Schoor, Triade Flevoland en Gemeente Almere.

Gratis toegang. Zeker zijn van een zitplek? Neem een eigen stoel mee!