Kom weer gezellig meezingen tijdens het Kerstmeezingconcert op zondag 16 december om 16.00 uur in Kunstlinie Almere Flevoland. Samen met de muzikale talenten van Theaterschool Almere en het Almeers Jeugd Symfonieorkest maken we er een gezellige middag van in aanloop naar de kerstdagen.

Komt allen tezamen!
Het Kerst meezingconcert is een jaarlijks terugkerend feestje waar Almeerders met het hele gezin samen kerstliedjes kunnen zingen onder begeleiding van de talenten van het Almeers Jeugd Symfonie Orkest en de Theaterschool Almere. Een feestelijke middag waar je in je mooiste kleding naar toe gaat als opwarmer voor de kerstdagen. Binnen is het warm en behaaglijk, er is warme chocolade en glühwein. Samen zingen en genieten we van bekende en minder bekende kerstliedjes. Komt allen tezamen!

Kerst Meezingconcert | i.s.m. Theaterschool en AJSO
zondag 16 december 2018 | 16.00 uur | € 12,50
Kaarten zijn te koop op www.kaf.nl