Tijdens repetities, concertreizen, studieweekenden of (kamer-)concerten worden er vaak foto's gemaakt. Hieronder een greep uit de collectie foto's!

 

Concertgebouw 2018

Op 22 april 2018 vierde het AJSO haar 30-jarig jubileum met een uitverkocht concert in het Concertgebouw van Amsterdam. 

Fotograaf: Maarten Feenstra, Feenstra Fotografie

 

 

 

Matineeconcert 2017

Op zondag 12 februari heeft het AJSO haar jaarlijkse matineeconcert gegeven. Dit jaar met als solist Nienke van der Kamp op hobo. Ook was Tineke Schouten te gast die enkele nummers ten gehore bracht.

 

Concertweekend Texel 2016

Van 1 t/m 3 juli 2016 is het AJSO een weekendje naar Texel geweest. Dit tripje werd geheel georganiseerd door  onze eigen OrkestCommissie. Er zijn 2 concerten gegeven; de eerste in de De Burghtkerk, de tweede in het Kaap Skil Museum.  

 

Concert Havenfestival 2015

Op vrijdagavond 4 september gaf het AJSO een concert op het Havenfestival. Dit was tevens het afscheid van burgemeester Annemarie Jorritsma. Ondanks het slechte weer mochten wij toch nog een aardige groep die-hard fans vermaken met onze muziek. De presentatie van de avond was in handen van Jurgen Raymann en Tineke Schouten.

 

Concert SAIL Amsterdam

Op 22 augustus 2015 had het AJSO de eer om op SAIL Amsterdam te spelen; een spektakel van schepen dat eens in de 5 jaar wordt georganiseerd.

 

Concertreis Londen 2015

In de eerste week van juli 2015 zijn we met het orkest op concertreis geweest naar Canterbury en Londen. Deze foto's, gemaakt door de orkestleden en -ouders, zijn een impressie van die reis. 

 

Tegelonthulling

Het AJSO kwam als winnaar uit de bus van de stemming over de tegel van 2014 voor de Walk of Fame in Almere. Op 13 september 2014 werd de tegel door burgemeester Annermarie Jorritsma onthuld. Meer informatie over de Walk of Fame is hier te vinden.

 

P.I. Almere

Op 7 september 2014 speelde het AJSO voor de 2e keer voor de gevangenen van Penitiaire Inrichting Almere. Ook vandaag werden zij vergezeld door Robin Visser.

Foto's aangeleverd. 

 

Havenfestival 2014

Op 5 september 2014 mocht het AJSO weer spelen op het grote podium van het Havenfestival. Samen met zanger Robin Visser werd het een bijzondere avond.

Fotograaf: Walther Vlaanderen

 

Bassfestival 2014

Op 29 augustus 2014 speelde het AJSO tijdens het slotconcert van het Bassfestival. Hierbij begeleidde zij onder andere de winnares van het klassieke deel. Samen speelden zij een stuk Bottecini.

Foto's aangeleverd door de organisatie. 

 

Prinsjesdag 2013

Een kleine impressie van het AJSO en het Juniororkest bij Prinsjesdag in Den Haag.

 

Concertreis Wenen

Alle foto's die gemaakt zijn door het SCL Festival zelf. De foto's zijn gemaakt in het Musikverein en het MuTH. 

 

 

Concertreis Wenen

Al deze foto's zijn van leden van het AJSO. Het geeft u een beetje een indruk van wat we allemaal hebben gedaan.

 

Koningsbezoek juni 2013

Op 19 juni 2013 kwam het koninklijk paar naar Almere voor de rondgang langs de provincies. Het AJSO was onderdeel van het programma op het Esplanade en speelde stukken uit het concert van Classick en van het eigen repertoire met zangeres Elise Konings. Kijk hier voor meer informatie van deze dag.

 

Kamerconcerten

In het studiejaar 2012/2013 zijn er door de OrkestCommissie kamerconcerten georganiseerd. Daarvoor hebben zich verscheidene ensembles gevormd die meespelen bij concerten, feesten en partijen. Wilt u zelf ook een ensemble om uw feest of concert te verrijken? Kijk dan hier.

 

25-jarig Jubileumconcert

Op 10 februari jl. vierde het AJSO zijn 25-jarig jubileum. Lees hier meer.

 

Fotograaf: Lex Beers

 

Studieweekend 2013

Met Mrs. en Mr. AJSO (Rebecca en Hugo), weinig slaap, de welbekende Bonte Avond,veel spelen, zelfgebakken lekkers en veel lol! 

 

Repetities

Tijdens de repetities worden er vaak door orkestleden of de OWG foto's gemaakt.

 

Archief concerten

Er zijn teveel foto's van het AJSO om allemaal op deze pagina te laten zien. Dus hier een klein overzicht! Leuk om jezelf weer terug te zien van toen je heel klein was.