Kaartverkoop Jubileumconcert AJSO

In 2018 bestaat het AJSO 30 jaar!
We gaan ons jubileum groots vieren in de Grote Zaal van Het Concertgebouw in Amsterdam.

Dat doen we op zondagmiddag 22 april 2018
Het concert begint om 14:15 uur.
De deuren gaan 40 minuten voor aanvang open.

Parkeren in Oud Zuid is gratis op zondag. Het Concertgebouw is ook zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kaarten kopen
Tot 1 januari 2018 kun je de kaarten kopen met korting. De beste plaatsen verkopen we het eerst, dus wees er snel bij.

• Volwassenen: € 22,50 (na 1 januari € 25,00)
  • Studenten + kinderen tot en met 12 jaar: € 17,50 (na 1 januari € 20,00)
Drankjes en garderobe zijn bij de prijs inbegrepen.

Als je via www.concertgebouw.nl reserveert worden administratiekosten gerekend per transactie.
Wij willen de kosten zo laag mogelijk houden. Als je bij ons bestelt, vragen we je om het totaalbedrag zelf over te maken. Nadat de betaling door ons is ontvangen, worden de kaarten binnen twee weken toegestuurd. Wij nemen de portokosten voor onze rekening.

‘Vrienden van het AJSO’ krijgen, net als andere jaren, een aparte uitnodiging van Stichting Vrienden van het AJSO om kaarten te bestellen.

Koop hier je kaarten.

Ja Nee